Caută
x
Hotel de nota 10
10
10

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Un hotel foarte frumos unde curatenia e la ea acasa, iar turistul e foarte respectat. Mancarea, fara a exagera, a fost peste asteptari, foarte buna si diversificata.Shuttle bus in fiecare 15min.In 5min. poti sa ajungi si pe jos la statie de telegondola.Ne-am simtit excelent, cu siguranta vom reveni si anul viitor.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost in Bansko in ianuarie 2015 in special pentru schiat.Am fost foarte placut impresionat de partiile foarte bine amenajate.Partiile sunt numeroase si de toate gradele de dificultate.In rest, despre oras ce sa va spun, este un oras frumos unde nu te plictisesti in timpul in care nu schiezi.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Apelez la serviciile oferite de Travel Planner de 4ani.Singura agentie in care am incredere. Sunt foarte multumit de serviciile acestei agentii.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.