Caută
x
Un Hotel Dezastruos
1.5
1.5

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul arata ingrijit dar mancarea, serviciile si personalul sunt groaznice: mancarea nu poate fi denumita mancare, serviciile de curatenie sunt practic inexistente, atitudinea personalului complet nepasatoare si pot continua la nesfarsit cu impresia urata pe care mi-a lasat-o acest hotel. Cu parere de rau pot spune ca nu voi mai reveni la acest hotel niciodata.

4.5
4.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Buna

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O relatie excellenta. Vom apela in continuare cu drag la serviciile dvs.!

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.