Caută
x
Bansko team!!
7.4
7.4

Despre Hotel MPM Guiness, Bansko, Bulgaria (Ski)

Foarte bun, dar doar raportandu-ma la pretul foarte mic pe care l-am platit pentru intreg sejurul, adica 340 euro, 8 zile, camera dubla, demipensiune. Microbuzul care face curse regulate si gratuite spre gondola, dar si posibilitatea de inchiriere echipamente si achizitie skipass, reprezinta un atu. Deficientele sesizate...prea putine in comparatie cu pretul, dar extrem de multe pentru cate stele are hotelul.

6.2
6.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Curata, sigura, functionala, accesibila ca pret.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Cooperare si comunicare extrem de buna cu reprezentantul agentiei.

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost rac...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel MPM Guiness nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.