Caută
x
Despre Sunrise park and spa
8.8
8.8

Despre Hotel Sunrise Park & Spa, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul a fost curat,spa-ul foarte ok. Nu mi a placut ca la cina aveam dreptul doar o data sa consum racoritoare sau bauturi,deci daca luam un pahar de apa si mi se facea sete,trebuia sa platesc ca sa mai beau. Hotelul este amplasat intr o zona foarte buna,la 2-3 min de mers pe Jos de centru . Wirelessul nu mergea mereu bine in camera. In schimb cei de la travel planner au dat dovada de profesionalism,si cu siguranta voi colabora si in viitor cu ei.

6.7
6.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Partiile sunt foarte bine intretinute. Recomand Queens' Pub cu caldura,servirea si mancarea sunt excelente.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Nota 10

Hotelul a fost curat, serviciile impecabile, personalul foarte prietenos și atenți la nevoile noastre. Mâncarea a fost foarte buna și diversificata de la o zi la alta. Un singur lucru a fost mai neplăcut și anume, faptul ca a fost cam rece in camere. Dar acceptabil....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Sunrise Park & Spa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.