Caută
x
Mai este mult de lucrat pina la 4*
6.7
6.7

Despre Hotel Saint George Ski & SPA, Bansko, Bulgaria (Ski)

Prima impresie la sosire in hotel a fost proasta deoarece conform uzantelor ne-a fost oferit un apartament la subsol unde era frig, geamurile erau izolate cu scotch sa nu intre vintul, vederea era catre un gard, umezeala la maxim si capacul final, nici nu mergea wirelessul...asa ca am apelat la un prieten de nadejde si anume bancnota de 10 leva si m-am adresat ferm receptionerului care a cedat la insistentele mele si ale "prietenului" si ne-a mutat la etajul 2 intr-un apartament total diferit in care problemele descrise mai sus nu apareau...in schimb, atunci cind am intins canapeaua din living am observat va praful nu fusese aspirat inca de la constructia hotelului... In ceea ce priveste partea de servicii: lenjeria si prosoapele se schimba o data la 3 zile (aveti grija sa ne le udati prea tare...:)); piscina are o culoare si un miros dubioase (exista inclusiv o scurgere de apa din tavan) si este destul de rece; jacuzzi este recomandat doar celor cu imunitate foarte buna (am avut nefericita idee sa ma uit la apa din jacuzzi cu bulele oprite si pe lumina); saunele sunt OK dar cam mici pentru capacitatea hotelului; masa este OK dar aceiasi tot timpul (nu difera decit 1 fel de mincare de la o zi la alta); shutle-ul catre gondola vine la intervale variabile (ora afisata la receptie reprezinta ora inainte de care sigur nu pleaca); centrul de fitness este cam de acum 10 ani cu o banda de alergare pe care iti rupi gleznele; wifi merge bine dupa ora 12 noaptea. .

4.5
4.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

In ceea ce priveste Bansko: NU se recomanda in timpul vacantei copiilor decit daca vrei sa le arati celor mici cum stateam la coada la portocale pe vremea impuscatului (cea mai scurta coada a durat 1ora si 30 minute ca sa iei gondola) iar daca vrei sa urci cu masina politia blocheaza drumul si nu lasa sa treaca decit taxiurile si microbuzele (ca doar trebuie sa traiasca si ei)...asa ca skipass-ul il folosesti in general doar pentru jumatate de zi. Statiunea a fost dezvoltata in mod haotic si se simte o majora lipsa de infrastructura.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia a livrat ce a promis.

Prima impresie la sosire in hotel a fost proasta deoarece conform uzantelor ne-a fost oferit un apartament la subsol unde era frig, geamurile erau izolate cu scotch sa nu intre vintul, vederea era catre un gard, umezeala la maxim si capacul final, nici nu mergea wirelessul...asa ca am apelat la un prieten de nadejde si...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint George Ski & SPA nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.