Caută
x
Vacanta Bansko
8
8

Despre Hotel Banderitsa, Bansko, Bulgaria (Ski)

E un hotel frumos, cu personal serviabil si dragut. Totusi, personalul de serviciu ar trebui sa acorde a mai mare atentie curateniei in baie, in special in jurul cazii care, necuratata, acumuleaza murdarie, daca nu cumva si mucegai. Pentru cei ce vin cu schiuri, magazia de schiuri este cam departe de corpul principal la hotelului, iar deplasarea cu bocanci de schi pe piatra rotunjita a drumului la/dela magazie este dificila. Locul de servire a mesei este neincalzit si in perioade de frig neprietenos. Semnalul de internet este slab in camere si este numai in hall-ul hotelului, problema care s-ar putea rezolva cu un simplu router/amplificator de semnal pe etaj.

7
7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este minunata cu aer de oras vechi in centru, iar prezenta muntelui cu partiile de schi in imediata apropiere este binevenita. Un loc in care as reveni mereu.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Excelenta

E foarte bine pentru un hotel de 3 stele, nu e de 4*, pentru un hotel de 4* e mediu!...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Banderitsa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.