Caută
x
O vacanta reusita!
7
7

Despre Hotel Royal Park & SPA, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este amplasat intr-o zona mai retrasa, cu o priveliste deosebita spre munti. Noi am fost mulțumiți de acest hotel, inclusiv de cazare, personal si masa. Nu avem nimic de reprosat celor de la hotel. Am mai merge si altadata cu mare drag.

4.2
4.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este pentru a doua oară cand mergem in Bansko, un orasel linistit, curat, stațiune de schi, gasesti tot ce ai nevoie (in cazul in care nu vi se ofera totul la hotel).

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

A fost prima data când am apelat la această agenție, aveam ceva dubii la început, dar acum am apela oricand la ea. Recomand!

Am fost mulțumiți de condițiile de cazare, nu avem nimic de reproșat, este al doilea an când mergem la același hotel....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Royal Park & SPA nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.