Caută
x
Foarte bun
8.4
8.4

Despre Hotel Sunrise Park & Spa, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este amplasat central, camerele sunt mari, curate,spatioase si calduroase. Mic dejun bogat si diversificat.

7
7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune intr-o continua dezvoltare,cu hoteluri de bun gust si multe restaurante si baruri. Este o statiune net superioara celor de la noi.Noi mergem la Bansko de trei ani si vom merge si anul viitor tot aici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Este una dintr-e putinele agentii,cu personal care se implica cu adevarat. Profesionalismul este cuvantul ce defineste aceasta agentie. Felicitari!

Hotelul a fost curat, serviciile impecabile, personalul foarte prietenos și atenți la nevoile noastre. Mâncarea a fost foarte buna și diversificata de la o zi la alta. Un singur lucru a fost mai neplăcut și anume, faptul ca a fost cam rece in camere. Dar acceptabil....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Sunrise Park & Spa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.