Caută
x
fara zapada
7.5
7.5

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

un hotel nou, primitor cu camere spatioase si mobilier placut. Din pacate curatenia in perioada sejurului nu consta decat in schimbatul prosoapelor daca le pui jos dar fara aspirator sau aranjare de paturi. scurgerea apei in baie nu functioneaza cum ar trebui. minibarul foarte scump dar exista magazin in incinta hotelului.

5.7
5.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

surprinzator de mare ca si intindere, bine organizata pentru destinatia ski, partiile nu sunt in cea mai buna stare, dar probabil si din cauza ca nu a fost decat zapada artificiala. Nu este cea mai ieftina varianta dar merita incercat.

8.6
8.6

Despre Agenţia Travel Planner

angajati cooperanti, eu am fost multumit, probabil ca in eventualitatea unor oferte bune voi reveni la aceasta agentie.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.