Caută
x
Hotelul nu prea merita, in schimb statiunea da .
6.2
6.2

Despre Aparthotel Orbilux, Bansko, Bulgaria (Ski)

Putina dezamagita fata de ceea ce ma asteptam. Amplasarea hotelului este ok, camerele sunt spatioase si apa calda mereu, dar este frig in camere si singura solutie este o aeroterma mica care face zgomot si tot nu incalzeste cum ar trebui, daca o opresti 5 min se face frig. Mancarea este un MINUS f mare, nu este diversificata decat extrem de putin, dar este putina si nu prea buna. In rest, este acceptabil.

7.2
7.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este f frumoasa, populata. In functie de pozitia hotelului ai la indemana orice magazin cu suveniri,supermarket etc. Majoritatea hotelurilor sunt langa magazine. O masa in oras este in jur de 20 leva, recomand restaurantul Euphoria, mancare buna si preturi ok.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Putina dezamagita fata de ceea ce ma asteptam. Amplasarea hotelului este ok, camerele sunt spatioase si apa calda mereu, dar este frig in camere si singura solutie este o aeroterma mica care face zgomot si tot nu incalzeste cum ar trebui, daca o opresti 5 min se face frig. Mancarea este un MINUS f mare, nu este diversi...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Aparthotel Orbilux nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.