Caută
x
un loc care ofera atat de multe incat timpul pare prea scurt
9.5
9.5

Despre Green Life Ski & SPA Resort, Bansko, Bulgaria (Ski)

hotel foarte bun, foarte curat, bine incalzit. la fel si spa-ul. bucatarie buna. am beneficiat din plin de toate facilitatile, noi avand cazarea in cladirea principala. amplasament bun ca priveliste si vecinatati, dar putin cam departe de centru ( pentru cei care nu vor sa stea numai in hotel).

7
7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

foarte ofertanta din toate punctele de vedere, atat pentru sport cat si pentru distractie si relaxare.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

serviciile au fost foarte bune. multumim. vom mai apela.

Plusuri: cina bogata si variata, curatenie,ne-a placut pe total, facilitate de shuttle bus pana la/de la partie. Minusuri: apartamentul era in cladirea invecinata piscinei, si trebuia sa te imbraci ca de iarna pana la centrul SPA si la fel la intoarcere. Nu exista decat un feon in vestiarul de la centrul SPA, nimic ...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Green Life Ski & SPA Resort nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.