Caută
x
Bansko - vacanta de vis!
8.2
8.2

Despre Green Life Ski & SPA Resort, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul are ca unic dezavantaj distanta fata de centrul statiunii. Acest inconvenient este, insa, compensate de existent unui shuttle care transporta turistii in centru si inapoi, conform unui grafic orar.

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este statiunea dedicata schiorilor. De la partiile extreme de bine intretinute, organizarea aferenta (telegondola, teleski, liftpass, etc), pana la atmosfera din centrul vechi al statiunii (mehanale, puburi, baruri, karaoke, etc), totul este la superlativ.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Nota 10 pe linie!

Plusuri: cina bogata si variata, curatenie,ne-a placut pe total, facilitate de shuttle bus pana la/de la partie. Minusuri: apartamentul era in cladirea invecinata piscinei, si trebuia sa te imbraci ca de iarna pana la centrul SPA si la fel la intoarcere. Nu exista decat un feon in vestiarul de la centrul SPA, nimic ...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Green Life Ski & SPA Resort nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.