Caută
x
Casa Karina - super locatie si calitate/ pret
8.4
8.4

Despre Casa Karina, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este foarte aproape de partie, camerele spatioase - am avut apartament cu o camera, toate facilitatile oferite la bucatarie, singurul minus a fost curatenia - nu s-au schimbat cearsafuri/prosoape intr-o saptamana, si nu se spala pe jos deloc. In rest, foarte cald, apa calda, mancare diversificata.

6.2
6.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Facilitatile pe partie, telecabina, teleski-uri, impresionante, totul a mers foarte bine, statiunea destul de animata, insa as alege alta perioada decat vacanta copiilor, au fost foarte aglomerate partiile. In rest, restaurante ok, mancare foarte buna si nu foarte scumpa.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O s-o mai aleg si anul viitor, ca de obicei prompti cu orice informatie,

In general OK! Am avut 2 dezamagiri: 1. Intre orele 9:00 si 17:00 nu exista semnalul la televizor. 2. Halatele pentru spa se inchiriau la receptie cu 5 (12 lei) leva fiecare si 20 de leva (46 lei) iti opreau pentru garantie. Papuceii se inchiriau cu 3 leva perechea. Consider ca aceste 2 elemente le puteam primi gr...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Casa Karina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.