Caută
x
BANSKO - Frumos, ieftin, dar suuperaglomerat
7.2
7.2

Despre All Seasons Club, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotel curat, cazare in apartament spatios, cu 2 camere, chicineta, hol, baie, facilitatile ok, mancarea insa destul de slaba, fara gust, uneori rece, desi trebuia sa fie pastrata calda. Personalul plictisit ...

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este frumoasa, cu multe hoteluri si pensiuni, majoritatea aratand foarte bine, insa si unele inchise (desi arata excelent). Partiile lungi, bine amenajate, insa in perioada vacantei copiilor au fost supraaglomerate, ceea ce a facut cozi la toate instalatiile de ski, in special la telegondola (singura plecare din statiune), unde coada dura cam 1h. Recomand statiunea pentru ski, dar IN NICI UN CAZ IN VACANTA INTERSEMESTRIALA !!!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt foarte multumit de colaborarea cu agentia, atat inainte, cat si dupa ce am achizitionat sejurul. Consilierul meu a fost Mariana. Am recomandat deja prietenilor.

A fost cam frig in camera, un singur calorifer nu face fata camerei foarte mare. In rest, masa si curatenia au fost bune....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă All Seasons Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.