Caută
x
Hotel bun
7.7
7.7

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Raport bun calitate/pret, camera spatioase, bine incalzite si mobilate, mic dejun diversificat, mancare buna, spa ok Sugestii: macar un pahar cu apa la cina ( regim demipensiune 4 stele!)

6
6

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Orasel vechi pitoresc Statiune montana buna Partii bune; in acest sezon ingrijirea partiilor destul de slaba (poate si din cauza conditiilor meteo nefavorabile- foarte cald)

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Profesionisti Felicitari ! Vom mai apela la aceasta agentie pentru calatorii in Bulgaria

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.