Caută
x

Impresii Belvedere Holiday Club

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Belvedere Holiday Club. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Bansko, Bulgaria (Ski) prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,00
 
  • 8
  • 7.3
  • 6.7
  • 6.1
  • 5.5
  • 6.4
  • 5.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Bansko și Oferte

8.14

bansko

minusuri - amplasarea centrului spa (piscina, jacuzzi, sauna). complexul este format din mai multe corpuri si pentru a ajunge la spa trebuie sa mergi pe afara

7

Belvedere Holiday Club review

Un hotel ok,cu apartamente incapatoare,curate si utilate. Sunt insa si cateva minusuri: au mari probleme cu caldura, nu baga decat 4-5 ore pe zi, iar noaptea ingheti pur si simplu de frig. Noi am racit in somn, iar intro noapte cand a fost o vijelie mai puternica s-a deschid usa de la balcon si vantul intra pe langa geamuri, incat se observa cum se misca draperia. Trebuia sa merg zilnic la receptie sa cer schimbarea prosoapelor sau curatenie in camere. Restaurantul este acceptabil. Piscina si centrul spa sunt bune.

6

Dezamagire!

Cu indulgenta as acorda 3 stele acestui hotel din toate punctele de vedere.Foarte frig in camere,caloriferele erau caldute cel mult 4-5 ore pe zi.Foloseam plita electrica a aragazului pentru a mai incalzi atmosfera.Din pacate nu functiona decat o singura plita din cele doua cate avea aragazul.Copiii au racit.Baia arata ca in anii 1990.Apa in piscina rece,centrul spa dezastruos.Functiona o singura sauna,insa si acolo aveai nevoie de ceva "curaj" ca sa intri intrucat mirosea ingrozitor.Micul dejun era acelasi in fiecare dimineata,depinde ce noroc aveai ca sa mai prinzi cate ceva de mancare.Singurul avantaj:situat aproape de partie,in 5-6 minute ajungeam mergand pe jos.

7.46

sub asteptari

Am stat intr-un apartament foarte frumos cu doua dormitoare, foarte spatios si curat. Din pacate, am avut demipensiune, iar mancarea a fost slaba.


"Promtitudine si profesionalism, dupa solicitare am primit factura proforma , am platit , am confirmat, am primit mesaje de drum bun atat la plecare cat si la venire ( :) sincer mi-a placut asta) , am primit un nr de telefon unde puteam sa sun daca erau probleme in timpul sejurului, pretul sejurului a fost mai mic decat cel afisat pe booking si direct booking .... asa cum am spus - profesionalism!"

- Bratu, inginer , 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>