Caută
x

Impresii Grand Hotel Bansko

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Grand Hotel Bansko. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Bansko, Bulgaria (Ski) prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,06
 
  • 5.9
  • 6.5
  • 7.8
  • 7.1
  • 7.5
  • 7.4
  • 7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Bansko și Oferte

5.8

Hoți la drumul mare

Oribil. Mizerie....camere nașpa...indiferent ce tip de cameră plătești la agenție...chiar dacă e de lux...acolo primești cea mai mizerabilă cameră. Și ni s-au furat licruri din bagaje.

4.59

Dezamagitor!

Camera foarte intunecoasa! Economie maxima la becuri! Nu vedeai sa te razi, sa te pieptani, sa te machezi! La fel si holurile! Parca intrai in pestera! Cred ca e o modalitate tampa de a ascunde ca mobilerul este vechi, peretii scorojiti si mocheta prafuita! Robinetul de la lavoarul din baie era exagerat de mic! Daca doreai sa ajungi cu mainile sub jetul de apa, sigur iti raneai degetele! Draperiile si perdeaua subdimensionate! Acopereai ochiul de geam in stanga, se dezgolea in dreapta si invers!!! Transportul la partia de schi s-a facut gratis dar cu un autocar de muzeu, murdar, ruginit si plin de gauri, cu un orar imposibil, motiv pentru care circula ori gol, ori supra aglomerat! Apoi, ca un gest greu de inteles, la hotel oprea intotdeauna foarte aproape de auto parcate astfel incat scosul schiurilor din compartimentul bagaje era un chin! Sigur zgariai echipamentul, cel mai adesea iti murdareai hainele, se intampla sa lovesti masinile din parcare, cu certitudine te umpleai de nervi! Camera pentru echipament schi mica, inghesuita, dupa cozile interminabile de la partie mai faceai coada si la depozitat schiurile! Locuri de parcare putine cu plata (in fata hotelului) si fara asigurarea ca daca pleci cu masina mai gasesti loc la intoarcerere! Drept pentru care a trebuit sa aleg sa renunt la folosirea auto propriu, sa fiu sigur ca pastrez locul de parcare! Restul locurilor pentru masinile clientilor hotelului erau intro-o parcare nepietruita/neasfaltata, adica direct in noroi! La capitolul mancare am acordat doar nota 5 din motive sucuri si apa! La micul dejun sucurile disponibile erau sub orice critica, niste apa colorata, fara nicio legatura cu fructele la care faceau trimitere, otrava curata! La cina, din aparate disparea apa! Daca iti era sete, trebuia sa cumperi apa de la bar!!!


"Mulțumesc agenției Travel Planner, o agenție sigură și de cuvânt. Cu siguranță voi mai călători cu ei și la anul."

- Sebea, Pompier , 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>