Caută
x

Impresii Green Life Ski & SPA Resort

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Green Life Ski & SPA Resort. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Bansko, Bulgaria (Ski) prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
6,25
 
  • 6.2
  • 6.2
  • 6
  • 6
  • 6.3
  • 6
  • 6.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Bansko și Oferte

3.66

Dezamagitor

Am mai fost plecata cu agentia Travel planner care mi -a recomandat hoteluri bune pana acum. De aceasta data ,hotelul Green life ,nu este nici pe departe ce ar trebui sa fie. Un hotel de 2 stele cu pretentii de 4 si cu servicii asisderea. Prima , de pe lista de reclamatii, este pozitia: langa partie, ok, dar la 20 de minute de mers pana la telegondola si 25 pana in oras. Din bun inceput am constatat lipsa veiozelor , televizorul minuscul nu mergea, iar baia era doar pentru pitici. I-am rugat pentru o veioza trei zile la rand insa degeaba. Masa acceptabila, insa cam de nota 6. Daca vrei sa mergi la partie dupa ora 11, n-ai decat , insa cu masina ta. Shuttle bus-ul hotelului merge doar pana la 11. In seara de Revelion a fost dezastru. A fost organizat separat ( in lobby) pentru bulgari si sus ,la cantina ,pentru romani si greci. Pe copilul meu vroiau sa-l trimita la locul de joaca, chit ca are 11 ani si nu avea ce sa caute acolo, mai ales ca nu ma intrebase nimeni. Iar acum bomba serii: un pahar de vin la TOATÄ‚ masa de Revelion , pentru 70 de €. Absolut revoltator.

5.33

sejur slab la Green Life Ski & Spa

1.Hotelul este amplasat mult mai departe decat am fost informati. 2. Camera cu dotari bazice, al treilea pat o canapea extensibila pe care cu foarte mare greutate se putea dormi. Baia extrem de mica, nu am vazut o baie mai mica in alt hotel in viata noastra. In seara de revelion a lipsit apa calda! 3.Personalul in cea mai mare parte nepasator si total lipsit de organizare. Cand am intrebat cu o zi inainte la ce ora incepe programul de revelion ni s-a spus ca trebuie sa facem rezervare ca sa avem masa (lucru care trebuia comunicat de la inceput) desi platisem masa, iar ora si programul de revelion erau o necunoscuta; timp de o ora s-au intrebat unii pe altii ca sa ne dea un raspuns. 4. Mancarea in general a fost destul de buna. In seara de revelion insa, a fost extrem de proasta. Muzica extrem de tare si cand am cerut sonorul mai mic pentru a putea comunica unii cu altii ni s-a raspuns ca nu se poate deoarece celebram anul nou! 5. Locuri de parcare insuficiente pentru dimensiunea hotelului. Categoric nu am recomanda acest hotel.


"Seriozitate, inca din dimineata plecarii am avut suport din partea agentiei ceea ce mi-a dat siguranta, servicii de calitate."

- Adela, economist, 45 ani | Impresii despre Travel Planner >>