Caută
x

Impresii Green Life Ski & SPA Resort

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Green Life Ski & SPA Resort. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Bansko, Bulgaria (Ski) prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
6,00
  • 6
  • 6.1
  • 5.8
  • 5.8
  • 6.2
  • 5.8
  • 6.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Bansko și Oferte

3.66

Dezamagitor

Am mai fost plecata cu agentia Travel planner care mi -a recomandat hoteluri bune pana acum. De aceasta data ,hotelul Green life ,nu este nici pe departe ce ar trebui sa fie. Un hotel de 2 stele cu pretentii de 4 si cu servicii asisderea. Prima , de pe lista de reclamatii, este pozitia: langa partie, ok, dar la 20 de minute de mers pana la telegondola si 25 pana in oras. Din bun inceput am constatat lipsa veiozelor , televizorul minuscul nu mergea, iar baia era doar pentru pitici. I-am rugat pentru o veioza trei zile la rand insa degeaba. Masa acceptabila, insa cam de nota 6. Daca vrei sa mergi la partie dupa ora 11, n-ai decat , insa cu masina ta. Shuttle bus-ul hotelului merge doar pana la 11. In seara de Revelion a fost dezastru. A fost organizat separat ( in lobby) pentru bulgari si sus ,la cantina ,pentru romani si greci. Pe copilul meu vroiau sa-l trimita la locul de joaca, chit ca are 11 ani si nu avea ce sa caute acolo, mai ales ca nu ma intrebase nimeni. Iar acum bomba serii: un pahar de vin la TOATÄ‚ masa de Revelion , pentru 70 de €. Absolut revoltator.

5.33

sejur slab la Green Life Ski & Spa

1.Hotelul este amplasat mult mai departe decat am fost informati. 2. Camera cu dotari bazice, al treilea pat o canapea extensibila pe care cu foarte mare greutate se putea dormi. Baia extrem de mica, nu am vazut o baie mai mica in alt hotel in viata noastra. In seara de revelion a lipsit apa calda! 3.Personalul in cea mai mare parte nepasator si total lipsit de organizare. Cand am intrebat cu o zi inainte la ce ora incepe programul de revelion ni s-a spus ca trebuie sa facem rezervare ca sa avem masa (lucru care trebuia comunicat de la inceput) desi platisem masa, iar ora si programul de revelion erau o necunoscuta; timp de o ora s-au intrebat unii pe altii ca sa ne dea un raspuns. 4. Mancarea in general a fost destul de buna. In seara de revelion insa, a fost extrem de proasta. Muzica extrem de tare si cand am cerut sonorul mai mic pentru a putea comunica unii cu altii ni s-a raspuns ca nu se poate deoarece celebram anul nou! 5. Locuri de parcare insuficiente pentru dimensiunea hotelului. Categoric nu am recomanda acest hotel.