x

Ski Bansko 2020

oferte pentru vacante la ski in bansko bulgaria 2020

Impresiile vacanta ski Bansko

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o la ski in Bulgaria. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre sejurul petrecut la ski in Bansko, Bulgaria

,54
,54

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
6

Multumit

Aglomerat

4

Dezamagitor!

Domeniul schiabil este bine organizat si bine amenjat! In schimb, accesul la domeniul schiabil este imposibil! Au fost zile cand am stat la coada la telegondola peste 2 ore (recordul a fost 2:25 ore!!!). Pe domeniul schiabil m-a impresionat negativ faptul ca nu am vazut locuri amenajate pentru repaus. Vrei sa te asezi, te asezi in zapada! Vrei sa te asezi pe bancile din zona restaurantelor, trebuie sa cumperi ceva de la ei! Altfel esti alungat imediat si agresiv!!!

6

Dezamagitor

Desi este a 4-a oara cand ajung in Bansko, a fost si cea mai dezamagitoare. Statiunea s-a degradat de fiecare data, dar de data asta diferenta mi s-a parut foarte mare. Este aproape la fel de scumpa ca una din Austria. Ex: parhar de vin fiert 20 - 25 lei. Peste jumatate din hotelurile mari din statiune erau in conservare (nicio lumina aprinsa noaptea). Desi nu a fost o perioada de vacanta a copiilor statiunea a fost plina de romani si rusi... aproape toti "melteni"

mai sunt 388 impresii

"nu pot spune decat ca am coloborat foarte bine fara probleme si sper sa mai calatoresc prin TRAVEL PLANNER.Recomand agentia."

- Razvan, manager, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Ski Bulgaria a obținut nota 6.71 pe baza a 514 impresii.