x

Impresii ski Bulgaria

impresiile turistilor despre vacantele la ski in bulgaria

Impresii ski Bulgaria 2020

Meniu/Filtre
,57
,57

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
6

Multumit

Aglomerat

4

Dezamagitor!

Domeniul schiabil este bine organizat si bine amenjat! In schimb, accesul la domeniul schiabil este imposibil! Au fost zile cand am stat la coada la telegondola peste 2 ore (recordul a fost 2:25 ore!!!). Pe domeniul schiabil m-a impresionat negativ faptul ca nu am vazut locuri amenajate pentru repaus. Vrei sa te asezi, te asezi in zapada! Vrei sa te asezi pe bancile din zona restaurantelor, trebuie sa cumperi ceva de la ei! Altfel esti alungat imediat si agresiv!!!

6

Dezamagitor

Desi este a 4-a oara cand ajung in Bansko, a fost si cea mai dezamagitoare. Statiunea s-a degradat de fiecare data, dar de data asta diferenta mi s-a parut foarte mare. Este aproape la fel de scumpa ca una din Austria. Ex: parhar de vin fiert 20 - 25 lei. Peste jumatate din hotelurile mari din statiune erau in conservare (nicio lumina aprinsa noaptea). Desi nu a fost o perioada de vacanta a copiilor statiunea a fost plina de romani si rusi... aproape toti "melteni"

mai sunt 458 impresii

"Agentia este super ok. Daca initial nu cunosteam nimic despre ea si stateam oarecum intrebatori fata de ceea ce urma sa se intample cu sejurul nostru in Bulgaria, odata ajunsi la hotel am fost cazati in cele mai bune camere ale hotelului (etaj 2 corp D). Am aflat ca agentia colaboreaza cu un tour operator de top din Bulgaria si asta a ajutat. Pentru noi a fost ok."

- Georgescu, medic, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Ski Bulgaria a obținut nota 6.64 pe baza a 479 impresii.