x

Ski Bansko 2020

oferte pentru vacante la ski in bansko bulgaria 2020

Partii ski Bansko

Meniu/Filtre

Partiile pentru ski sunt situate in principalele doua centre: Chalin Valog (1100-1600m) si Shiligarnika (1700-2500m). Sunt situate la aproximativ 1000 m deasupra orasului, pe partiile nordice ale Pirinilor si sunt accesibile printr-o plimbare de 25 min cu noua telegondola, care porneste din Bansko. Lungimea totala a partiilor marcate este de 70 km.

Cu toate ca statiunea este cunoscuta de doar 10 ani, are multe de oferit oaspetilor sai. Prezinta conditii excelente pentru ninsoare, cu o zapada buna, care se mentine din Decembrie pana in Mai. 44 de tunuri Technoalpine pentru zapada artificiala sunt situate pe majoritatea pistelor si fac ca sezonul de ski sa se prelungeasca.

Placerea absoluta oferita de schiatul pe diferitele partii este garantata de cele 12 utilaje Kassbohrer menite sa asigure buna calitate a acestora. Astfel partiile ofera trasee pentru toate categoriile de schiori, multumind atat incepatorii cat si profesionistii.

Impatimitii snowboarding-ului se pot bucura de primul astfel de parc din Balcani, unde oameni din toate colturile lumii vin ghidati de pasiunea lor pentru extrem. Sariturile dorite se pot executa in functie de preferintele si abilitatile fiecaruia. In fiecare zi schiorii si snowboard-erii pot lua parte la competitii pe noua pista din Shiligarnika.

Lungimea totala a echipamentului pentru transport din statiune este de 26 km.Toate tipurile de echipament de ski pot fi folosite cu un card de tip „chip” disponibil prin SkiData.

  • cabine Dopplemayer de 8 locuri
  • 5 snowmobile (squads) de mare viteza, fiind cele mai recente modele Dopplemayer
  • o cabina Poma de 3 locuri
  • 7 teleski-uri (drags)
  • 10 teleski-uri pentru copii (baby drags).

Monitoarele imense, ce arata imagini de pe diferite partii, sunt plasate la statia de plecare a telegondolei. Astfel, turistii sunt informati cu privire la conditiile meteorologice (vant si temperatura), inainte de a urca pe partie.

Traseele „Slalom” si „Giant Slalom” sunt disponibile, Bansko oferind si un traseu „cross-country” cu o lungime de 5 km. Un alt traseu pentru ski, Rollbahn, este situat la 2 km de oras. Mai multe despre trasee si teleski in Bansko.


"Aduc multumiri agentiei, care ne-a ajutat sa ,,fugim'' din hotelul Vigo de 4* spre o locatie de 3* care a meritat insa toti banii."

- Marin, Inginer, 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Ski Bulgaria a obținut nota 6.71 pe baza a 514 impresii.