Trimite un mesaj
Pentru siguranţa dumneavoastră şi ca urmare a recomandărilor lansate de autorităţi, în perioda urmatoare activitatea noastră se va desfaşura exclusiv online, prin e-mail şi telefonic. Biroul va fi închis.
Completati campurile formularului de mai jos daca doriti sa ne trasmiteti un mesaj. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil (de luni pana vineri intre 09:30 – 16:30).
Mesajul dumneavoastră
ex: "prima camera cu vedere la mare, a doua camera să nu aibă supliment de masă", sau: "mă interesează şi alte oferte similare"
 
harta travelplanner Pentru detalii si informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic si prin e-mail sau puteti completa formularul alaturat pentru cererile personalizate.

Telefon:037-44-33-999

Sau mai bine, te sunam noi! Trimite numarul tau si revenim cat se poate de repede cu un telefon.

E-mail:office@travelplanner.ro / ski-bulgaria@travelplanner.ro
Website: www.travelplanner.ro
Facebook: www.facebook.com/TravelPlanner.ro
Adresa: Bucuresti, str. Splaiul Independentei nr 17, bl 101, sc 4, ap 56 (explicatii: intre Piata Unirii si statia de metrou Izvor, deasupra Spring Time)

Află mai multe despre noi

"Felicitari! Sunteti nemaipomeniti!! Este pentru prima oara cand merg cu Travel Planner (si am facut multe, multe excursii in aproape toata lumea!!!) si am fost impresionata de grija acordata turistilor, de contactul permanent cu acestia! Voi mai calatori, in mod sigur, cu Dvs!!"

- GEORGETA, inginer, 64 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Ski Bulgaria a obținut nota 6.71 pe baza a 514 impresii.