Trimite un mesaj
Completati campurile formularului de mai jos daca doriti sa ne trasmiteti un mesaj. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil (de luni pana vineri intre 10:00 – 18:30).

Mesajul a fost trimis cu succes !

In caz de urgenta, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail folosind coordonatele alaturate.

Va multumim pentru timpul acordat
O zi buna,
Echipa Travel Planner.
Mesajul dumneavoastră
ex: "prima camera cu vedere la mare, a doua camera să nu aibă supliment de masă", sau: "mă interesează şi alte oferte similare"

Vacanta este una din cele mai importante achizitii, iar siguranta si seriozitatea agentiei de turism sunt aspecte la fel de importante. Cat timp colegii nostri proceseaza cererea dumneavoastra, puteti citi despre noi sau afla care sunt impresiile turistilor care au fost in vacanta prin agentia noastra:

- despre travel planner
- impresiile turistilor despre noi

Pentru detalii si informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic si prin e-mail sau puteti completa formularul alaturat pentru cererile personalizate.

Telefon: 0731-076-193 ; 021-311-88-58

Sau mai bine, te sunam noi! Trimite numarul tau si revenim cat se poate de repede cu un telefon.

E-mail: office@travelplanner.ro / ski-bulgaria@travelplanner.ro
Facebook: www.facebook.com/TravelPlanner.ro
Adresa: Bucuresti, str. Splaiul Independentei nr 17, bl 101, sc 4, ap 56 (explicatii: intre Piata Unirii si statia de metrou Izvor, deasupra Spring Time)

Travel Planner este o agentie licentiata si membra ANAT. mai multe despre noi

"De apreciat ca personalul este foarte civilizat, respectuos si isi dau toata silinta ca serviciile lor sa fie apreciate. Le-as recomanda sa tina cont de impresiile clientilor (nu ma refer la cei care exagereaza, cu toate ca si ei platesc la fel ca ceilalti) si sa incerce sa recomande statiunile si hotelurile in functie de pretentiile clientilor, bineinteles, si de bugetul lor. Daca ar putea sa contracteze si statiuni din Turcia, mai ales Bodrum, as devein o clienta fidela a acestei agentii. Oricum, e prima oara cand apelez la serviciile acestei agentii, dar am fost multumita. Chiar daca, pe..."

- TRIFAN DORINA , jurist, 50 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 6.43 pe baza a 382 impresii.