x
Meniu/Filtre

Bansko

550 km

Peste 70km de partii de ski de asteapta intr-o statiune ce organizeaza competitii mondiale de ski. Statiunea no 1 in Bulgaria.

81% recomandă (254 impresii)

Borovets

410 km

Este perfecta pentru schiorii avansati. Aici s-a organizat de 2 ori campionatul mondial de ski Alpin.

85% recomandă (26 impresii)

Pamporovo

460 km

Cea mai sudica statiune de ski din estul Europei, o optiune perfecta pentru cei care cauta linistea si relaxarea

100% recomandă (9 impresii)

Oferte pentru vacante la ski in Bulgaria 2019

Destinatiile de iarna pe care vi le propunem pentru o vacanta de ski in Bulgaria sunt statiunile cele mai populare: Bansko, Borovets si Pamporovo, fiecare dintre ele avand partii de diferite dimensiuni pentru incepatori si avansati. Hotelurile din Bulgaria pregatesc in fiecare an oferte de vacanta avantajoase pentru turistii pasionati de ski.


"Agentia a fost prompta la cererile mele, personalul amabil si competent. Mi s-a parut ca sunt foarte bine organizati si mi-a placut ca pe langa voucherul de cazare primit fizic de la agentie am primit acelasi lucru si pe e-mail, ceea ce e de mare ajutor daca il pierdeti pe cel initial, ceea ce se poate intampla mai ales daca timpul este mare intre momentul primirii lui si momentul plecarii. E greu de explicat, dar practica foarte activitati marunte, carepractic nu foloseste la nimic dar dau senzatia ca le pasa de turistii lor este evidenta si te face sa apelezi si in continuare la serviciile l..."

- Dan, n/a, 48 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 6.6 pe baza a 446 impresii.