x

Ski Borovets 2020

oferte pentru vacante la ski in borovets bulgaria 2020

Despre vacanta ta la ski in Borovets

Meniu/Filtre

Cea mai veche statiune montana din Bulgaria (atestata in 1896) Borovets pastreaza traditia unei statiuni de renume fiind astazi cea mai mare si una din cele mai moderne statiuni de ski din Bulgaria.

Borovets este o statiune de tipul celor din Alpi care asigura conditii foarte bune pentru sporturile de iarna: ski, ski nocturn, snowboard-ing, cross-country, sarituri, biatlon, ski-doo, etc.

Este situata in vecinatatea colinei Borovets, pe pantele de nord ale versantului Mousale, la Est de Rila. Patura de brazi si pozitionarea la 1390 m deasupra nivelului marii (cele mai inalte piste regasindu-se la 2600 m) fac din Borovets locul ideal pentru recreere, relaxare si ski.

Partiile si conditiile de ski din zona statiunii Borovets

Echipamentul de ski excelent si atrage zeci de mii de iubitori ai muntelui, atat din Bulgaria, cat si din strainatate. Acestia au la dispozitie 45 km de piste, ce difera ca grad de dificultate si ca lungime, grupate pe 3 regiuni:

  • Sitnqkovo-Martinovi Baraki,
  • Markudjik - 4 piste
  • Qstrebec - 3 piste

Partiile din Qstrebec sunt cele mai bune, majoritatea competitiilor de anvergura din regiune desfasurandu-se aici. Statiunea gazduieste diferite competitii sportive de iarna. Cupa Mondiala de Ski alpin s-a desfasurat de 2 ori aici. Traseul de biatlon este unul dintre cele mai bune din Europa.

  • Exista trasee de ski atat pentru incepatori cat si pentru intermediari si avansati
  • Centrul de ski este bine organizat in ceea ce priveste transportul pe cablu ; tot aici veti gasi si centru de inchiriere echipamente ski.
  • 14 tunuri cu zapada artificiala sunt instalate pentru a completa cu zapada in caz de nevoie.
  • Exista posibilitatea inchirierii echipamentelor de ski si snowboard-ing in jurul telegondolei.

Traseele pentru ski ale Borovets-ului sunt localizate in trei regiuni diferite. Cele pentru biatlon si cross-country sunt situate la 2 km de statiune, impreuna cu cele de initiere in cross-country.

Scoala de ski Borovets este cunoscuta drept una dintre cele mai bune din Bulgaria. Sunt peste 200 de instructori de ski, vorbitori fluenti de limbi straine, iar unii dintre ei sunt fosti schiori profesionisti. Am primit feedback-uri positive de la turistii nostrii in legatura cu serviciile oferite.

Dupa ski

In Borovets gasesti o multime de baruri, cafenele, cluburi de noapte si discoteci. Viata de noapte este excelenta in aceasta statiune (Buzz bar, Mamacitas, Bankers disco, etc.), fiind cunoscut faptul ca aici sunt cele mai interesante petreceri. 
Staff-ul cluburilor si barurilor este recunoscut pentru amabilitatea de care da dovada. Majoritatea localurilor au preturi bune si sunt deschise pana in zori.

Restaurantele si tavernele cu specific bulgaresc toate cu o atmosfera de vacanta va intampina cu tot felul de preparate din bucataria internationala dar mai ales ce traditionala, cu muzica folk live si dansuri traditionale ca "horo".

Unde mergem ?

Va recomandam sa vizitati celebra manastire Rila sau capitala Bulagriei - Sofia - pentru panorama ei sau pentru shopping. Puteti, de asemenea, merge la castelul “Carska Bistrica”, situat la 10 min de mers pe jos de centrul statiunii.

Servicii stomatologice

Serviciul de urgenta Ski Patrol este disponibil 24/24. Ambulanta si clinica sunt disponibile, asemeni serviciului de prim-ajutor, pe toate partiile. Spitalul din Samokov este bine dotat si functionabil.

O parte din serviciile medicale si toate serviciile stomatologice trebuie platite in numerar doctorilor (clinicilor). Acestia va vor furniza notele de plata, retetele si facturile necesare continand informatiile cu privire la serviciile prestate si costul acestora, astfel incat dumneavoastra sa va puteti recupera banii de pe asigurari. 
Este recomandat sa va sunati compania de asigurari pentru a o informa in cazul unei posibile accidentari.Va rugam sa le urmati instructiunile.


"totul din partea agentiei a fost ok ,dar ar trebui sa ia legatura cu acest Hotel si sa se remedieze situatia pt ca am mai discutat cu persoane care in anii anteriori au petrecut vacanta in acest loc Hotel Royal Park si nu o sa mai revina"

- Istrate, operator telecomunicatii, 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Ski Bulgaria a obținut nota 6.71 pe baza a 514 impresii.